Når Ingrid på 11 løper fra deg…

I dag er det lørdag, og det betyr bakkeintervall. For noen i hvertfall. Guttene fant en bakke et stykke unna, men det var ikke spesielt gunstig for meg og Ingrid å vœre med der så det ble til at vi tok turen på møllene på hotellet. Ingrid ville gjerne løpe ute, men hun kan ikke gå alene å jeg greier ikke å holde følge med henne uten å få hjerteinfarkt. Så for å unngå at Gjert fikk gjertinfarkt av at Ingrid løp rundt om Spania alene måtte hun ta det på møllen…

Vi ble ferdig litt tidligere enn de andre og tok oss derfor en svømmetur før Henrik og de andre var tilbake på hotellet.

Olivia hadde vert med bestemor og Elisabeth på et kjøpesenter mens vi trente, og nå ligger hun og sover søtt i vognen mens vi andre har lunsj.

I går var det forresten disco på hotellet og Olivia tok scenen for seg selv. Her er et bilde fra solstrålen på stranden når vi kom frem på onsdag.

Utrolig gøy med sand og fine skjell!

Nå skal vi ut å kjøre gokart! Så får vi se om de er like raske med motor som piggsko. Målet er å vinne vertfall en gang, men så er jeg dame da så.. vi får se om jeg ikke krasjer i første sving…

Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s