Hvem var raskerst?

I går kjørte vi som sagt gokart, alle var med utenom Gjert som måtte jobbe. Oliv var tilskuer mens vi andre skulle kjøre om kapp. Vi kom til banen, alle like gira, utenom meg. Jeg har aldri vert en stor fan av fart. Jeg vil helst trille sykkelen ned bakkene, så jeg måtte bruke et par minutter på å overbevise meg selv om at jeg ikke kom til å dø viss jeg krasja… and I didn’t! Phew…

Men i hvertfall så begynte vi da. Guttene var jo i sin egen liga å kjørte forbi alle oss andre. Ingrid stakkar fikk ikke kjøre en like rask gokart som oss andre og fikk derfor ikke vist hva hun egentlig var god for. Det tok meg ca 4-5 runder før jeg ble komfortabel ute på banen og endte sist av jentene (Elisabeth kom på andre og Astrid vant). Henrik vant av guttene og satte ukens banerekord! Men altså et løp er jo ikke nok så vi stilte oss opp til enda en runde. Filip og Astrid kasta inn håndkleet, mens vi andre fortsatte. Jeg slo Elisabeth(!!) og kom først i mål, men det ble en liten diskusjon ang hva som egentlig var gjeldende, først i mål eller raskeste runde. Elisabeth hadde raskest runde, men jeg kom først i mål så it’s a tie? Er ikke bare guttene som kan få konkurranseinstinkt..

Etterpå var det trening atter en gang før vi avsluttet med middag på hotellet. Det blir fort det når trening strekker seg litt ut på kvelden og alle er slitne etter en lang dag. Vi tenkte å bli med pensjonistene på bingo etterpå men de tyvstartet så vi fikk ikke blitt med…

Jeg synes det er utrolig gøy å pynte seg litt når vi skal ut å spise, om så bare på hotellet så i går så jeg slik ut mens Henrik hadde på seg flipflopper 🙂

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s