Bryllupsplanlegging

Hadde jeg visst hvor mye arbeid det var å planlegge et bryllup så hadde jeg ansatt en til å gjøre det for oss… Men nå er vi heldigvis snart i mål! I går var alle brudepikene og forloveren min hos meg for å prøve på kjolene. De ble så fine alle sammen og nå har vi planlagt styling og tilbehør samt oppgaver for dagen. Uken som kommer er stappfull med ting som skal bli gjort og avtaler som skal holdes.

Jeg kjenner det er litt slitsomt med påske rett før bryllupet for dagene løper fra oss og det er ikke så mye en kan gjøre på helligdagene. Jeg og Astrid hadde tenkt å få unnagjort de siste innkjøpene til bryllupet i går men plutselig var klokken 1600 og alt stengt…

Men vi fikk gjort en del andre ting. Blant annet å ferdigstille bordplanen. Speilet er kjøpt på Ikea, men det var i utgangspunktet sort, jeg har bare sprayet det gull.

Vi skulle ut og spise men da alt var stengt, og jeg ikke følte helt for maccen rett før bryllupet, lagde jeg og Astrid en mango og jordbær salat.

Dagen fikk en søt avslutning med frukt, sjokolade og en film i kinorommet.

Nå er jeg, Henrik og Olivia på vei til Sirdalen for å leke oss litt i snøen!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s