Busy busy…

Dagene går så utrolig fort! Jeg føler ikke jeg har fått sittet i ro mer en 5 minutter på en evighet, selvom jeg nå ligger klar i sengen for å kaste inn håndkleet for dagen. De siste to dagene har gått i ett. I går var jeg på frisøren og frisket opp fargen. All black som jeg foretrekker. Etter det var det rett til Fab Lounge i Stavanger for en prøvetime med makeup før lørdag. Jeg gleder meg veldig nå til å få satt alt sammen på lørdag!

Astrid har vert utrolig god hjelp og minner meg stadig på ting jeg selv har glemt for lenge siden. Noe som minner meg på at jeg har glemt å svare på siste påminnelse… unskyld! Vi fant jakke til kjolen i går, pynt til jentene og litt diverse som manglet. Vi var innom Joe and the Juice og Olivia begynte å danse som en gal til den høye musikken! Jeg klarte såklart å glemme vogn i farten så det ble litt av en styrkeøkt når Olivia bestemte seg for at hun ikke ville gå lenger…

I dag har jeg hatt ting å gjøre hele dagen, og jeg hadde nok fortsatt hodt på med forberedelser hadde det ikke vårt for at mor og far kom innom og hjalp til. Tanken var å få gjort alt av innkjøp ferdig i dag, men det viser seg at vi mangler et par ting enda som må gjøres i morgen. Jeg vil gjerne dele et par ting jeg har lagd i dag. Ringeske og bordkort.

Boksen fant jeg på hm home. Har sett den ut lenge og synes den er veldig fin. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å finne en pute jeg kunne ha oppi denne, men synes selv at det ble veldig liten plass i den. I stedet har jeg brukt en del av en svamp jeg fant på body shop. Jeg har i ettertid skrevet dato på boksen i hvit.

Jeg har lett etter bordkort som jeg har likt lenge, men jeg har ikke funnet noen som jeg virkelig likte. Men etter å ha bladd gjennom halve pinterest så fant jeg endelig noen jeg likte.

Jeg bestilte 80 blader fra Finn Schjøll og gikk innom en hobbybutikk å kjøpte en tusj som ville sitte på bladene. Etter det var det bare å skrive på navnet til hver gjest og voila!

Jeg gleder meg altså så ekstremt til lørdag nå! Endelig føler jeg at jeg har kontroll for dagen. Mor hjalp meg med å sortere alt inn etter kategori. Slik at det som skal til kirken er i en eske, candybar, photobooth osv i en annen. Jeg er ganske fornøyd med candybaren. Den blir litt Alice in Wonderland-inspired og jeg elsker det! Henrik er ikke like fornøyd. Han fikk se gjennom utvalget av snop og har bestemt at jeg må ut og kjøpe mer i morgen.. Candybaren er i bunn og grunn til han så det skal jeg fikse.

I morgen er dagen full av gjøremål igjen. Jeg skal blant annet prøve ut oppsettet på håret og få meg litt brunfarge på Hud og Harmoni.

På fredag skal vi begynne pyntingen til festen. Jeg tenker å legge ut litt bilder av hvordan det blir da.

Nå må jeg prøve å få meg litt søvn. Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s