To the deathstar and back – Always

Altså. Where to start?? Nå er vi gift! Det har liksom ikke helt sunket inn enda! Dagen i går kunne ikke blitt bedre. Vi fikk en feiring som gikk forbi alle forventninger. Helt utrolig! Takk til alle som var med på å gjøre dagen så stor og uforglemmelig! Det betyr så utrolig mye! Morgen til kveld var perfekt og jeg fikk drømmemannen min i den vakreste kirken. Henrik er alt og mer enn jeg kunne ønsket meg og jeg gleder meg til hver dag med han fremover og så lenge vi lever!

Jeg gråt i det vår kjære venn og prest, David, sa navnet mitt til vi gikk ut av kirken! Alt var så fint. Jeg saboterte nok sminken min selv med å velge “A thousand years” til innmarsj og ‘Take it with me” av Tom Waits fremført av Anna Tara. Anna Tara har en av de vakreste stemmene jeg har hørt og det å ha en venninne som henne fremføre en så følelsesladet sang på den måten var altså så utrolig fint og tårene bare trillet! Utmarsj derimot, det var en annen opplevelse. Å ta Henrik i hånden, nygift, og gå ut sammen til “My best friend” av Queen. For en følelse. Så høy på livet og kjærlighet! Det gjorde ikke noe at jeg nesten datt bakover da sløret mitt ble trokket på. Haha, det måtte jo skje med et tre meter langt slør. Innmarsj og utmarsj ble fremført av Joachim Orseth på chello og Tor Kjetil Espedal på piano. En utrolig fin kombinasjon som gjorde dagen vår ekstra fin fordi de speilte meg og Henrik utrolig bra i sangene.

Min kjære far og hans kollegaer tok bildene våre og jeg gleder meg sånn til å få se de! De driver firmaet Litenluring og har en helt egen stil på bilder. Vi er så takknemlige for at de tok seg tiden til å gjøre dette for oss. Jeg vet at vi kommer til å få noen helt utrolige bilder!

Helt ærlig, vi kunne ikke valgt et finere lokale til festen vår. Strandhuset på Ølberg var magisk. Et så fint og åpent lokale, på en lokasjon som det, må du lete lenge etter. Vi hadde utsikt til sjøen og stranden hele kvelden! Maten var utrolig. Kokken er på kokkelandslaget og er faktisk blandt de beste i landet. Vi koste oss med skalldyrsuppe, andebryst og pavlova før kvelden ble avsluttet med en fantastisk bryllupskake lagd av den talentfulle Pavel Pavlov, som også er på kokkelandslaget. Den kaken er altså noe av det beste jeg noen gang har smakt. Kokos, mango og hvit sjokolade med marmor-topping! Tusen takk for en utrolig bryllupskake som jeg vet at ikke bare jeg vil snakke om og lengte etter i år fremover, men mange andre også. Vi valgte en litt utradisjonell fargepalette på kaken. Men for de som kjenner Henrik og meg, passet det utrolig bra. Vi hadde mange fine taler, og igjen trillet tårene til alle de fine ordene Henrik og jeg fikk.

Kvelden ble avsluttet med live-musikk fra Helldorado! Et band som jeg og Henrik liker utrolig godt. Vokalisten Dag har en helt fantastisk stemme, skikkelig kul og røff. De sang også sanger fra Flying shoes, et annet band Dag er med i. Litt mer country, og utolig fine sanger. Vi danset oss inn i natten til Henrik måtte stoppe for å spare de stakkars bena sine. Når vi våknet i dag tidlig hadde vi utsikt over Breiavatnet og Domkirken som vi giftet oss i for litt over et døgn siden.

Vi er også så heldige som via serien Team Ingebrigtsen har fått en uvurdelig bryllupsgave som har latt oss forevige dagen og kvelden med professjonelt filmteam. Vi er så heldige!

Jeg vil gjerne takke min fantastiske forlover, Astrid, som jeg har dratt med meg overalt, til sent på natten dagene før bryllupet. Og som har måttet forholde seg til en brud som har hatt litt vell høye forventninger og planer for dagen og dekoren. Tusen takk for at du har vert her og roet meg ned når jeg har vert sent ute til hver eneste avtale jeg har hatt og jeg håper du ikke har fått nok av meg for både jeg og Olivia trenger deg i livene våre!

Til slutt vil jeg gjerne takke min utrolige mann, eller husbond(?), Henrik. Du gjør meg så lykkelig. Og du er det vakreste menneske jeg vet om, både innvendig og utvendig. Jeg kommer til elske deg for alltid.

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med min fantastiske mann. Jeg håper å få lagd et innlegg om forberedelser, pynt osv litt senere.

3 thoughts on “To the deathstar and back – Always”

  1. Glimrende valg av sanger👏🏻 Og den kaka gir meg vann i munnen🙈 Si fra om dere strander i nærheten av Johannesburg så skal jeg guide dere rundt 🤟🏽😃

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s