Alene

Henrik har reist bort. Det blir ingen bryllupsreise på oss, i hvertfall ikke på en stund, for Henrik har dratt på treningsleir til USA. De neste 7 ukene blir det bare meg og Olivia. Det er jobben hans, og jeg burde være vandt med det til nå, men det føles like tomt og trist hver gang. Heldigvis har jeg masse å bruke tiden min på. I morgen må jeg vende tilbake til hverdagen igjen. Jeg ligger etter i studiene etter all bryllupsplanleggingen, så det er masse lesing fremover. Dagene kommer til å bli travle med to eksamener som nærmer seg, jobb og Olivia.

Jeg er spent på dette oppholdet og hvordan Olivia kommer til å reagerer på det. Hun har ikke vert borte fra pappaen sin så lenge før, og tidsforskjellene gjør det litt vanskeligere å holde kontakten da hun legger seg kort etter at han står opp. Sist gang han var i USA ammet jeg fortsatt og vi fikk utnyttet nattens ammestunder til Facetime, nå må det planlegges litt mer, men vi skal nok få det til.

I dag er jeg skikkelig utslitt. Jeg kastet opp i går og fikk feber utover kvelden. Det går bedre nå, men det blir å holde sengen i dag. Olivia sover ute i vognen og jeg tenker å ta meg en liten lur selv. Ellers kom de seg trygt frem og Henrik sover nå. Jeg gleder meg til han står opp og jeg kan få prate litt med han igjen.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s