One week anniversary

I dag er det en uke siden jeg og Henrik ble mann og kone! På grunn av tidforskjellen venter jeg alltid litt med å sende meldinger for å unngå å vekke han, men til tross for at han lå og sov så Var han først med gratulasjonen! I gårdsrommet til mor og far ventet det en bukett med roser fra min kjære! Jeg er altså verdens heldigste jente.

Olivia likte også rosene.

Det har nok gjort uken min! Han skjemmer meg ut selv fra andre siden av jorden. Tusen takk husbonden min!

I dag har solen tittet frem og det har gjort så godt! Jeg og Oliv har bodd hos foreldrene mine noen dager nå. Det har vert godt å få litt hjelp med Olivia mens jeg har vert syk. Jeg, far og Oliv gikk en tur ned på butikken for å få oss litt frisk luft, og Oliv trengte en tynnere lue nå når solen varmet sånn. Olivia er en veldig bestemt jente og vil helst gjøre ting selv. Hun skulle styre vognen selv og når vi kom ut av butikken skulle hun bære posen selv.

Vi har hatt en utrolig fin dag. Olivia fikk besøk av søskenbarnet sitt, og de har lekt i sandkassen og hagen i hele dag. Og nå sover hun ekstra godt da hun har fått tatt seg skikkelig ut i dag. Jeg har slappet av og spist jordbær med sukker på. Nå tenker jeg å ta meg et lite avslappende bad mens jeg venter på Henriken min.

Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s