Sorbet i solen

I dag har vi lekt at det var sommerferie og gått tur ned til Rosehagen for å spise is. Tanten til Olivia og søskenbarnet hennes var også med. Vi må jo utnytte det fine været og Olivia elsker å være ute. Hun har egentlig ikke hatt særlig lust å være inne etter dette så Olivia har sittet i sandkassen en stund. Hun har lekt godt i badekaret og noe sier meg at snuppa kommer til å sove godt i kveld. Og det er bare bra for jeg må virkelig få lese litt snart. Jeg fikk gjort en liten del i dag, men det gjenstår fortsatt noen kapitler før jeg er klar for eksamen i mai… Da vi gikk nede i sentrum i dag gikk vi forbi noen stilige trefigurer som ungene likte veldig godt.

Min kjære søster har lagd lapper til oss, så nå skal vi kose oss med de!

Henrik har våknet nå borte i Uniten. Jeg og Oliv ønsker han en god treningsøkt og gleder oss til å snakke med han etterpå!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s