Våkenetter

Olivia har ikke sovet spesielt godt de siste nettene. Det virker veldig som om hun har tenner som presser på, for alt skal bites i men tutten vil hun ikke ha… Det har blitt sene kvelder denne uken, med masse kos og vugging. Det er ikke lett for stakkar lille jenta når hun ikke kan si hva som er galt, og mamma bare kan gjette… jeg håper det gir seg snart… Nå har jeg akkurat fått roet henne ned igjen så nå er det på tide å legge seg for meg også.

Jeg har vert utrolig dårlig på trening denne uken, men tenker å ta en økt i morgen før jeg reiser til Oslo. Jeg skal på Wombats-konsert og gleder meg skikkelig! Olivia skal overnatte hos mormor mens jeg er borte. Det blir en kort tur for vi drar nemlig videre til New York på lørdag. Da skal Olivia få bli med. I den anledning måtte jeg gå til innkjøp av en ny stelleveske. Den jeg har passer ikke på reisevognen, og jeg er lei av å måtte ha den på skulderen hele dagen…

Denne her likte jeg utrolig godt fordi den kan også brukes som sekk, noe jeg absolutt foretrekker når jeg reiser med barn.

Vi fikk en liten visit av Elisabeth i dag. Det var veldig koselig og hun og Olivia storkoste seg mens jeg lagde “Dal” for første gang. Det var faktisk ganske godt og det blir nok ikke siste gangen jeg lager det!

Her ligger Olivia og Elisabeth i lekehjørnet til Oliv.

Nå er jeg egentlig ferdig pakket til både Oslo og New York, og jeg er nesten klar for drømmeland, men først skal jeg titte innom Henrik å se hvordan han har det.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s