Trening i solen

I dag er det faktisk sommer ute! Det er 20 grader. Olivia løper rundt i barnehagen med sommerklær og jeg har tatt styrketreningen ut på terrassen! Det er lenge siden vi har hatt vær som dette og det er faktisk litt kjipt at å reise fra denne fine dagen… Jeg har vertfall fått utnyttet solen litt. I dag tok jeg en kort liten joggetur før jeg avsluttet med litt lett styrke ute i solen.

Jeg fikk også tid til å vaske huset ferdig, slik at det er klart for avreise til New York. Jeg tror konserten i dag blir bra. Det føles som en stund siden sist så dette skal bli kos!

Nå er vi på plass på hotellet og skal ut å ta oss noe mat før konserten

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s