New York, New York

I går fikk vi utforsket litt av New Yorks gater.

Vi startet dagen tidlig, og gikk de 3 minuttene fra hotellet til Times Square. Det tok ikke lang tid før vi hadde begynt shoppingen, for Disney Store var det første vi så og Olivia måtte jo få gå inn dit. Hun sprang rundt med tre kosebamser i armene mens hun samlet småting i vognen, som jeg måtte legge på plass igjen. Vi ville ta et bilde av henne i butikken, men Oliv var ikke helt fortrolig med de som jobbet der og skepsisen vises godt på bildet.

Jeg tror Olivia ble fornøyd med turen for hun fikk favorittkarakteren sin i nesten samme størrelse som seg selv. Olivia elsker tigergutt.

Jeg fikk meg et par nye sko til sommeren. Henrik synes de var litt harry men det er jeg og så oh well. Vi tok oss en pause i Bryant Park, hvor Olivia ble stoppet av noen jenter som ville ta bilde av outfitet hennes.

Vi gikk hele 5th avenue og siklet på klær og sko vi aldri kommer til å ha råd til å kjøpe. Vi spiste middag på en restaurant som var for fin for en baby som helst ville fargelegge duken med tomatsausen. Og tilslutt gikk vi innom Urban Outfitters og prøvde på litt av alt de hadde. Så i det hele, en veldig bra dag!

Nå håper vi at dagen i dag blir like bra, for nå skal vi ut på tur igjen.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s