Olivia sjarmerer

Viss det er en ting jeg kan si med trygghet at Olivia har arvet etter pappaen sin, så er det å elske oppmerksomhet. Den jenta får bare ikke nok av at folk stopper opp, duller med henne, sier hvor søt hun er og vinker til henne! I går flørtet hun med hver eneste person hun har møtt på!

Jeg har fortalt tidligere om hvordan hun elsker å bære sine egne poser, derfor fikk hun en veske nå vi var ute å handlet på søndag. Så i går gikk hun rundt med veske, solbriller, nye sko og posen skoene kom i.

Olivia elsker at folk ser på henne. Viss noen gir henne oppmerksomhet så begynner hun å gjøre seg til, gjemmer seg, og titter bort igjen med et lurt lite smil. Jg lærte henne å sende slengkyss for ikke så lenge siden og nå får de fleste et om de spør.

Jeg tror Olivia koser seg her i storbyen. Det er alltid noe å se på, alltid noe å gjøre. Og om hun blir veldig utålmodig er det bare å finne en liten ting til henne så er hun fornøyd. Som mor som datter…

Jeg koste meg også, jeg fikk meg en ny skjorte fra Alica + Olivia, en fin kjole jeg tenker å bruke i det neste bryllupet jeg skal i, og noe snask fra Victoria’s Secret. Beina mine var så vonde i går da vi kom til hotellet! Jeg gikk hele dagen i høye hæler fra Tommy Hilfiger og det var nydelig å få tatt de av! Men nå er det på med ubehagelige sko igjen, for det er det eneste jeg har med meg because fashion, og i dag skal vi gå til Brooklyn så det kan bli spennende.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s