Times Square to Brooklyn – bildedryss

I går gikk vi fra Times Square til Brooklyn. Det var vell både en god og en dårlig ide kan vi si. Vi fikk se utrolig masse, spise på en veldig god og billig kafé, fikk shoppet oss litt Dr. Martens og vi fikk tatt masse fine bilder! Men vi fikk også; nok av hverandre til tider, vonde føtter og nakker, og vi gikk i et litt sketchy nabolag en periode… Men alt i alt så tror jeg at alle sammen ble veldig fornøyd med dagen!

Vi startet i 10-tiden, men det ble en slow start for plutselig gikk vi forbi et kjøpesenter vi ikke hadde sett før. Vi gikk inn og brukte nok en god time der. Mor fikk seg et par nye sko, mens jeg passet på at Olivia ikke rev ned butikken. Turen gikk videre og jeg tror vi gikk i en time uten å komme noe nærmere, det føltes hvertfall sånn. Etterhvert var vi i Union Square Park, og der gikk vi nærmest på Dr Martens Store. Jeg fikk meg et par nye høye hæler og Olivia fikk sitt første par hun også!

Det fullførte outfitet hennes og hun var klar for Brooklyn!

Vi gikk litt videre, gikk feil, endte på en alternativ rute gjennom et litt fattigere strøk. Mormor var sliten og sulten så vi satte oss på en kafé en eller annen plass mellom Union Square og Brooklyn. Jeg vet hverken navn eller gate dessverre… Her spise vi faktisk veldig god mat. Vi hadde Fish and Chips og kylling burger med deilig sprø pommes frites! Maten var veldig god og mye billigere enn den vi har hatt i sentrum.

Med nye krefter fortsatte vi den lange reisen vår. Til slutt kom vi til en bro, og det er flaut å si det, men det tok litt lengre tid enn nødvendig før vi fikk med oss at det var Manhattan Bridge vi gikk mot.. Oh well vi tapte kanskje to minutter så var vi på vei igjen. Og tilslutt var vi der. Klokken hadde vell rukket å bli 18 før vi var på broen, men vi var klare. Målet var Brooklyn Ice Cream Factory på andre siden og den fant vi.

Gjett om vi kost oss! Vi spiste is og drakk litt brus før vi var avgårde igjen. Mormor fikk se The River Café og Olivia fikk posere litt for kamera. Vi snudde om å gikk hjemover igjen. Brooklyn er en så stilig by. Vi fikk tatt så mange bilder! Det er så mange fine bakgrunner der altså.

Når vi hadde kommet oss over broen igjen fanget vi opp en taxi som tok oss til hotellet. Alle var klar for å legge seg, og føttene våre skrek etter ro og fred.

Det var en utrolig lang men kjekk opplevelse å gå til Brooklyn. Vi så mange deler av New York, og det var verdt det. Her er litt flere bilder fra turen.

Grandma Chic

I dag skal det regne, så jeg har kjøpt pass til Modern Museum of Art og pass til Empire State Building. I dag skal vi altså være turister!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s