MoMA

Vi har vert utrolig heldige med været hele turen vår, bortsett fra på onsdag. Da regnet det hele dagen. Vi har for det meste gått rundt omkring, men i det været måtte vi finne på noe annet. Sist jeg var i New York, besøkte jeg og Henrik the Modern Museum of Art. Mor er glad i kunst så jeg tok henne med hit. Vi tenkte det var en fin aktivitet i regnværet, men det viste seg at resten av New York også hadde dratt dit.

Vi fikk se masse fin kunst. Picasso var en stor del av utstillingen, og Monet. Det var litt for mange folk for min del. Spesielt rundt de største verkene. Viss jeg skal tilbake tror jeg faktisk jeg vil innom museet når alle andre er i parken…

Jeg falt for det samme maleriet som sist gang. Autumn Rhythm av Jackson Pollock. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare liker det.

Det var en kjekk tur, og jeg synes det er verdt å få med seg om en er i New York. Vi timet det slik at Oliv sov hele besøket. Det er ikke ideelt hverken med en hysterisk baby som ikke vil sitte i vognen, men det går heller ikke ann å la henne gå selv. Hun er alt for nysgjerrig og jeg vil helst unngå at hun river ned statuer til millioner…

Vi har også vert innom Empire State Building. Innlegg kommer snart!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s