Heiagjeng og lekeplass

I går heiet vi på alle de spreke folkene som sprang Siddisløpet! Vi hadde egentlig tenkt å være med både jeg og Oliv, men vi våknet så sent at det rett og slett ikke ble tid til det allikevel… I stedet dro vi inn og heiet på de som løp.

Det var en herlig dag, med sol og grei temperatur. Vi spiste pølser og boller, og Olivia fikk valse rundt i gresset. Elisabeth ble med oss hjem etterpå og vi gikk en tur på lekeplassen så Olivia fikk kose seg i sandkassen og i rusjebanen.

Det er slitsomt å snu døgnet, Oliv veldig jetlagged så det er viktig å prøve å holde henne i gang til det er greit å legge seg for kvelden. Det eneste problemet er at hun våkner etter er par timer og er klar for mer lek… Heldigvis varer det ikke evig, og forhåpentligvis gir det seg om en dag og to!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s