Tomkins Square Park

Da vi gikk til Brooklyn, så gikk vi forbi noen nabolag som vi ellers aldri hadde lagt merke til. Et av disse var området rundt Tompkins Square Park. Vi dro tilbake hit da jeg søkte opp en bra tattoo sjappe der.

Mor har nevnt flere ganger at hun ville ta en liten tatovering, men hun har aldri visst hva hun ville ta, før nå. Jeg elsker tatoveringer selv, og fant frem en av New Yorks eldste og beste sjapper. East Side Ink. Denne viste seg å være i en av de gatene vi hadde passert tidligere. Vi la egentlig ikke merke til alle de kule butikkene som var der før tur nr 2.

Vi spiste is på Gelarto. En sykt stilig iskremkafé. Isen var ekstremt god, spesielt pasjonssorbeten. Olivia likt veldig godt stolene, og gikk å kikket på disse en god stund.

Vi var innom vintage butikker og lette etter skatter. Vi spiste en god bagel og gikk i parken. Et par gater lenger opp var det mange kule kafeer og utesteder, pluss samtlige vintagebutikker.

Jeg og Oliv poserte for litt bilder.

Så tok Oliv over.

Vi slo i hjel mange timer der mens vi ventet på mors time. Hun ble veldig fornøyd med resultatet og jeg kan absolutt anbefale dette stedet. Jeg skulle egentlig ta selv og, men de hadde ikke tid til den jeg vil ha, så det blir å vente med den til en annen anledning.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s