Empire State Building

Jeg har vert i toppen av Empire State building før. Jeg og Henrik tok turen opp da vi var i New York sist gang. Vi gikk rundt midnatt og turen opp gikk raskt og nesten uten noen kø. På onsdag tok vi turen opp, men når vi kom til billettsjekken fikk vi beskjed om at det var så masse tåke at du ikke kunne se noen ting. Vi bestemt oss derfor for å gå i går. Problemet? Alle andre hadde fått samme beskjed så når vi kom dit, kunne vi ikke se enden på køen.

Vi satte oss heller på Heartland Brewery og ta oss noe å spise for så å håpe at køen hadde gitt seg. Det hadde den ikke, og ingen av oss var spesielt ivrige på å vente nærmere en time i kø for å komme opp til et overfullt obseratorium. Så vi tok heller turen tilbake til hotellet.

Vi har jo teoretisk sett vert i Empire State Building selv om vi ikke fikk gå opp til toppen allikevel. Olivia synes inngangspartiet var interessant nok uansett.

Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s