Ut på tur

Jeg og Oliv gikk en veldig lang tur i går! Den tok i hvertfall veldig lang tid. Olivia begynte i vognen, men 500 meter på vei ville hun ut og hun ville ikke oppi igjen. Olivia fikk smake på grus, barnåler og steiner. Hun ville ha på seg min lue i tillegg til sin egen, og helst dra den ned over øynene slik at hun ikke så hvor hun gikk. Vi kom oss til slutt opp til toppen av bakken. Ca 1 kilometer fra huset vårt, og her tok vi en pause. Vi fikk facetimet litt med Henrik på veien, så det ble nesten hele familien ut på tur! På vei hjem ville ikke Olivia gå lenger, men hun skulle heller ikke sitte i vognen… hun ville styre den store vognen selv. Det ble midt sagt slitsomt, for da måtte jeg bære henne mens hun skulle hold to hender på vogna, og ble sur hver gang jeg prøvde å styre henne inn på veien igjen… Olivia er en veldig bestemt jente. Her er litt bilder fra turen.

Nå har jeg akkurat blitt ferdig å lage klart lapskaus til i morgen, og nå sitter vi to å koser oss med jordbær til Mikkes Klubbhus før sengen kaller på lille Olivs.

Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s