Årets første løp

Henrik er nå i Palo Alto, rett utenfor San Francisco, hvor han skal løpe årets første løp i Payton Jordan Invitational! Startskuddet går 0644 i morgen tidlig. Det er ikke et av sesongens store løp, men det skal være med på å gi en pekepinn på form osv. Jeg gleder meg ihjel til å se Henrik på startstreken igjen! Så i morgen tidlig skal jeg stå opp og heie på mannen min. Han skal løpe 5000m, litt lenger enn det han løper som oftest som er 1500m.

Henrik fikk jo ikke løpt noe sist sesong pga skade, og operasjonen som fulgte med, så det blir spennende å se og høre hvordan han føler seg etter løpet. Jeg vet jo hvordan trening er, og han får ikke løpe så raskt som han egentlig skulle ønske helt enda, på grunn av at vi ikke vil gjøre ting for fort og risikere noe for sesongen!

Jeg tror det blir bra! Det blir ikke pers i dag, men bare det å se han på banen med solbrillene på er en ting! Jeg er i vertfall utrolig stolt over hva han har fått til og får til. Det er ikke lett å holde motivasjonen oppe når du er skadet og må stå over en sesong… men Henrikken min har klart det og nå er det bare å kjøre på! No brain no pain.

Jeg skal se løpet på flotrack.org, men jeg tror du må være medlem for å se… men altså viss noen er ekstra interesserte så er det bare å melde seg på, sette alarmen på 0630, trakte litt kaffe, og sette seg til rette i godstolen med pcen eller nettbrettet!

Jeg fikk snakke litt med Henrik tidligere i dag. Det er alltid litt uvisst før løp om vi får pratet. Fokuset er så viktig så ofte venter vi til etter han har løpt, men nå er det fortsatt ganske mange timer til så det var tid, og ikke minst er det kjekt for Henrik å få si hei til lille Oliv!

Også slenger jeg med et bathroomselfie med dobørsten som er plassert på et nivå Olivia aldri vil klare å nå!

Hei på Henrik!!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s