Lesedag

Eksamen kommer alt for fort! Om under 2 uker må jeg være klar til phonetic eksamen, og en uke eller det har jeg amerikansk litteratur eksamen. Derfor har jeg i dag lest mens Oliv var i barnehagen, og nå sitter jeg å leser igjen. Mari har kommet på besøk for bli med på en lesekveld. Hun kom før Oliv hadde lagt seg så vi gikk en tur til lekeplassen. Olivia elsker sandkasser. Det var der jeg fant henne når jeg hentet henne i barnehagen tidligere i dag også.

Vi bor i et veldig fint nabolag, hvor det er lekeplasser overalt! Derfor tar det ikke mer enn 10 sekunder å gå før vi er ved rusjebanen.

Etter en god økt med graving, dissing og rusjing gikk vi inn igjen og spiste hjemmelaget lapskaus. Olivia synes det var veldig godt, men iom at hun absolutt skal mate seg selv, med skje, endte masse på gulvet også. #momlife. Olivia fant litt bøker hun ville jeg skulle lese og i dag har hun lært seg litt dyrelyder, der i blant “bæ”. Men sauen og hesten var på samme side så Oliv ble litt forvirret og pekte kontant på hesten når vi sa bæ! Men men det kommer nok ettehvert! Nå sover hun så søtt og jeg og Mari er klare med bøkene.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s