ÅRETS FØRSTE SEIER

Åååååå så deilig følelse! Jeg har savnet den forferdelige følelsen jeg får hver gang Henrik løper! Det gjør så vondt i hele kroppen, så redd for at noe skal gå galt, så spent at hele kroppen holder pusten! Jeg vet at jeg har makspuls hver gang jeg ser han på startstreken, og det varer helt frem til målgang. Jeg pleier å være så glad for at de bare løper i 3,5 minutter, men i dag var det jo 13!! MEN HENRIK VANT! Og han tok faen meg ny pers! Det er lov og banne litt i tider som disse. Åååå det gjør så godt å se dette igjen! Et par år med skader og redusert trening også endelig så klaffer det! Og målet for løpet, det klarte han. Målet var å ta EM kravet som er 13:38, så EM blir det!

Altså dette var bare utrolig kjekt! Jeg er så stolt av mannen min! Fy så flink! Jeg elsker deg Henrik!!

Han lå midt i feltet frem til ca 09:30, da begynte han å avansere. Plutselig lå han på andreplassen! Siste runde så satt han inn støtet, men Masters kom hakk i hjel, men Henrik må ha hatt litt mer volum i håret for fy fader, han kom først!!

Og Jakob må jo nevnes som Satte ny pers på 1500m! Gratulerer med 03:39:09!

Okey okey, nå kjenner jeg at jeg må prøve å få ned pulsen altså!! Helt utrolig bra start på Star Wars dagen.

Snakkes and may the force be with you!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s