Trening i solen

Vi har hatt siste forelesning før sommeren, og nå er det selvstudier frem til eksamen. Jeg har hatt jobbhelg, og mor og far har vert barnevakt. I dag er siste kvelden før jeg har “fri” frem ril fredag igjen.

I dag har jeg utnyttet solen og tatt en treningsøkt ute. Det ble ikke mye trening i New York, så jeg har hatt en del rolige turer den siste tiden. I dag tok jeg en kort joggetur, før jeg avsluttet med en styrkeøkt ute.

Jeg har ikke så masse utstyr hos mor og far, så det ble enkle øvelser med kroppsvekt.

Det har vert så ekstremt fint vær de to siste dagene, og det ser ut som det skal vare en par dager til!

Nå må jeg lese litt før det er tilbake på jobb!

Snakkes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s