Ambassadør for Bright Swimwear

#reklame

Jeg er så heldig som har fått lov å bli ambassadør for Bright Swimwear og jeg har fått en rabattkode til dere! De har utrolig mange fine bikinier og badedrakter som jeg ser frem til å bruke nå når solen varmer så godt! Det som er så fint med Bright er at 10% av overskuddet deres går til å rense opp havet og fjerne all plasten vi mennesker kaster ut i naturen. Bright er et svensk merke som sender varene sine til hele verden!

Her er noen av mine favoritter fra siden deres.

BAHAMAS BIKINIRESORT SWIMSUITMAUNA BIKINIVERA BIKINILANAI BIKINILAYSAN BIKINILEAF SWIMSUIT

Bruk koden: LOPEFRUE15 og få 15% rabatt på en hvilken som helst ordre!

Nå er jeg på jobb igjen, så jeg håper dere nyter solværet for meg også!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s