Et lite avbrekk

Jeg har vert litt borte den siste tiden. Det ble litt for mye å gjøre på en gang for meg, med jobb, eksamener og Olivia. Men nå har ting roet seg å jeg er i gang igjen!

Det har skjedd litt siden sist. Både her hjemme hos meg, og med min kjære mann i statene! Jeg har gjort ting klart til Henrik kommer hjem. Jeg har fikset hagen, plantet hekk og diverse slik at vi kan nyte de 6 dagene vi får sammen i solen med vår lille prinsesse. Henrik har løpt to løp! Begge var i går.

Det første løpet var planlagt, dobbel mile. Henrik løp fantastisk bra, inn på 5. Plass, med ny personlig og norsk rekord på distansen!! Det var utrolig kjekt å se! Men så bestemte han sg for å løpe et til løp, International Mile i samme stevnet! Dette fikk jeg ikke sett, for det ble ikke sendt noen plass… han løp inn på 11.plass, det var ikke et ideelt løp, og kroppen var nok litt sliten etter det forrige løpet.

Nå tror jeg Henrik snart er på vei til flyplassen, for i morgen er han jammen meg hjemme! Tenk det, 48 dager har gått og nå skal jeg og Olivia endelig få se han igjen! Jeg gleder meg som en liten unge på julaften.

Nå gjenstår det å rydde litt i bilen, vaske litt klær før Henrik kommer med 48dagers klesvask, og komme seg i seng.

Jeg gleder meg sånn til å se han igjen!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s