Olivia skal bli storesøster

Så var vi gravide igjen da! I januar blir det et nytt tilskudd i familien og vi gleder oss sånn. Det har vert tre slitsomme måneder denne gangen. Alle graviditeter er forskjellige og denne er annerledes enn når jeg gikk med Oliv. Men vi tar dagene som de kommer. Jeg og Olivia har vert alene mesteparten av månedene, men nå har vi netttopp kommet hjem fra et ukea besøk hos pappa i St. Moritz, og det har gjort godt for begge to. I dag er Olivia 1.5 år og vi skal feire med kake!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s