I St. Moritz

Nå sitter jeg og Olivia oppe i St Moritz sammen med Henrik! Det har vert en lang treningsleir i år, så nå trengte vi alle å se hverandre igjen. Jeg og Oliv kom her i går etter å ha flydd til Milano og kjørt de 3 timene opp til pappa. Det va godt og se hverandre igjen, og det tok ikke lang tid før frøkna var vandt med pappaen sin igjen. Vi har hatt en nokså rolig dag da gårsdagen ble veldig lang og slitsom… Gårsdagens flytur er den første med Oliv hvor hun ikke spilte på lag, og det var ikke like lett med mage, bagasje og vogn. I tillegg til at flyturen var litt vanskelig så mistet flyet bilstolen og jeg vet enda ikke hvor den har blitt av… Leiebilen var et mareritt å få ut, men bilturen gikk nokså greit. Henrik var i Chiavenna å hadde hardøkt så vi møtte han der å spiste middag og is sammen. Nå er det snart klart for en ny økt og jeg tror Olivia må ta seg en liten hvil hvis hun skal klare å bli med ut på middag i kveld! Snakkes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s