Jentene på tur

Jeg og Oliv har utforsket St Moritz alene de siste dagene. Henrik reiste til London for å løpe sin første 1500m på neste 2 år(!) og det var en veldig positiv opplevelse! Han kom inn som nr 4 med en oppløftende tid. I mellomtiden har jeg og Olivia gått rundt i byen.

Jeg har hatt med Olivia ganske mange forskjellige steder og har aldri opplevd at jeg må lete etter aktiviteter å fylle dagene med. I London, Amsterdam, New York og Dubai så skjedde det så masse hele tiden at dagene forsvant, men her oppe i denne lille fjellbyen er det ganske mye mindre å gjøre, og relativt lite inntrykk å slites ut på. Henrik visste heldigvis om en stor lekeplass i nærheten her som vi har gått til hver dag etter frokost og i tillegg har vi tilgang til et basseng som Olivia kan plaske i. Hun er også veldig fascinert av fugler og ender, så vi har matet disse nesten daglig.

I natt kom Henrik tilbake til St Moritz og Oliv synes det var veldig kjekt å få se pappaen sin igjen. Nå tar Olivia seg en liten hvil før vi skal møte Henrik til en sen lunsj.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s