Påkjørt i Italia

På onsdag begynte jeg den 3 timers lange bilturen til Milano med Olivia i baksetet. Vi kom oss lett til Italia, men i en liten rundkjøring skyter en bil ut fra høyre for meg, som allerede var i rundkjøringen. Jeg bråbremser men bilen skraper seg forbi høyre front på bilen min. Ut kommer sjåføren å hever skuldrene, spør hva problemet er iom at skrapen var så liten, og denne lille hormonelle, gravide, dama begynner en opphetet diskusjon med mannen. Han får opplæring i vikeplikt og rundkjøring, og nekter meg informasjon om seg selv! Han hadde heldigvis to andre i bilen som klarte å innse at dette var deres feil, men de måtte jo spørre det mest frustrerende spørsmålet noensinne “but why didn’t you stop?”. Foreløpig er ikke Italia mitt favoritt land. De prøvde å påstå at italienere kjørte annerledes enn resten av verden. Noe som jeg var enig i, men det at de kjører som idioter endrer ikke trafikkreglene. Jeg fikk tilslutt informasjonen til sjåføren, og etter han var ferdig med å sperre for registreringsnummeret til bilen, fikk jeg tatt bilde av det også. Alt endte heldigvis bra, jeg og Oliv kjørte videre og kom oss til hotellet i Milano. Og Italieneren fikk skyld i hendelsen.

Forhåpentligvis slipper jeg påståelige italienere resten av året. Men de lager god pizza.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s