Fra flyplassen til sykehuset

Jeg ble innlagt på sykehuset på torsdag, og her ligger jeg enda. Det begynte på onsdag med store smerter i nedre del av magen. Jeg lå to timer i St Moritz å prøvde å manne meg opp til å kjøre de 3 timene til Milano. Tilslutt ble jeg nødt til å dra og jeg og Oliv kom oss som sagt ned. Torsdag våknet jeg med de samme smertene, men vi måtte komme oss til flyplassen og hjem til Norge. Smertene økte og formen falt mer og mer. Jeg vurderte et par ganger å finne medisinsk personale der jeg stod med 3 bager, håndbagasje, bilstol, vogn og en utålmodig baby, men mest av alt ville jeg komme meg hjem. Vi kom oss inn til gaten, og selvsagt begynte jeg å kaste opp på toalettet også. Dette var egentlig ikke unormalt da jeg har vert kvalm gjennom hele svangerskapet og kastet opp en del før dette også, men timingen var litt plagsom. Så var vi på flyet, Olivia er ikke 2 år enda å må derfor sitte på fanget mitt. Hun sovnet oppå magen min, og det er nok 3 av de mest ubehagelige timene jeg har hatt på et fly noen gang! Vi landet på Gardermoen, og tålmodighet begynte å gå tom. Jeg hadde egentlig håpet at det skulle gi seg, men det ble bare verre og verre. Så landet vi heldigvis på Sola og jeg ringte lege, som ville ha meg rett til legevakt og fra legevakten ble jeg sendt til sykehuset. Jeg fikk plassert Olivia hos svigers og jeg ventet på akutten. Crpen var høy, men ingen var sikre på hvor en infeksjon var. Jeg hadde et par sammenbrudd da jeg var livredd for å miste den lille babyen i magen. Så ble jeg lagt inn på kirurgisk hvor jeg ble sjekket for evt infeksjon i mage eller blindtarm, men de var nokså sikre på at det måtte være gynekologisk. Og jeg ble innlagt på gyn. Her fortsatte de tester, men heller ikke her fant de noen svar. Men det som var godt å se var en aktiv liten baby, med gode hjerteslag. Så ble jeg lagt til observasjon og videre tester neste morgen. Nå ligger jeg fortsatt her på sykehuset, mor, far og søsteren min var innom med Olivia i går, og det var veldig kjekt å få sett henne igjen, men hun var ikke veldig komfortabel med situasjonen. Henrik stakkar måtte bli oppdatert via meldinger, da EM er rett rundt hjørnet og han oppholder seg i Sveits for øyeblikket…

Oppdaterer litt senere igjen, nå vil jeg sove!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s