Operert

Trenger ikke trene, for jeg kan operere? Da var jeg ca 200 gram lettere og blindtarmen fjernet. To leger kom inn og var nokså sikre på hva som var galt med meg, så operasjonen skjedde ganske raskt etter dette. Baby har det fortsatt fint og jeg ligger å slapper av. Jeg er nokså glad for at det var noe så greit som en blindtarmbetennelse. Det er såpass normalt at det ikke er nødvendig å bekymre seg for noe med hverken meg eller baby. Olivia er fortsatt hos mor og far da jeg trenger litt tid før jeg er i stand til å løfte henne osv. Nå blir det en rolig uke med smertestillende og blodfortynnende da gravide er i større risiko for blodpropp etter operasjon… Neste uke er EM i Berlin og jeg blir akkurat klar til å ta turen bort der neste mandag sammen med Olivia. Henrik er allerede på plass i Berlin, og jeg må si jeg gleder meg til 13.08 for da får vi han endelig hjem igjen etter 8 uker(!) på treningsleir! Da skal han få være med på rutineultralyden på sykehuset og få litt kvalitetstid med jenta vår!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s