Svangerskapsuke 18

Nå er vi i svangerskapsuke 18! Jeg kjenner spark hver eneste dag og kan begynne å se sparkene utenpå magen nå. Jeg synes magen kom veldig kjapt denne gangen, men jeg har hørt at dette ofte er tilfelle med baby nr 2. Olivia har begynt å peke på magen min å si baby, men jeg tror ikke hun helt forstår hva det egentlig betyr enda. Akkurat nå er magen enda litt større enn den pleier, for jeg her hovnet litt opp etter operasjonen. Det merkes på pust og hyppige dobesøk, og jeg kan ikke si at jeg ser veldig frem til magen faktisk er så stor! Formen er blitt ganske mye bedre etter operasjonen, men jeg må fortsatt begrense meg med løfting o.l…

Nå skal baby være på størrelse med et granateple, så jeg vil si ting begynner å ta form inni der.

Her er et bilde av magen min fra et par uker siden

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s