Blondie

Jeg har ikke hatt blondt hår siden 2012! Men for en liten stund siden nå så tok jeg steget og begynte avfarging. Jeg har ikke tålmodighet til å vente i månedsvis mellom hver omgabg bleking så håret har i samme slengen blitt ganske mye kortere… jeg liker det faktisk ganske godt, men blir fortsatt vandt med det. Jeg har planer om å ta noen striper til, men de må jeg vente litt med. Jeg synes kanskje fargen er litt for varm enda, men det er ikke så rart når utgangspunktet var sort.

Nå når barn nr. 2 er på vei, kommer hverdagen til å bli ganske mye mer hektisk og jeg kjente på at jeg ville ha en frisyre og farge som ikke krever månedlig touch ups så da gikk jeg for en litt mer naturlig look. Det er frigir ganske mye mer tid å kunne velge bort sminke og slippe den ekstreme etterveksten jeg har hatt med sort hår.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s