Utenlands tur med mamma

Jeg hadde litt lyst å skrive om turen vår til Sveits. Jeg reiste jo alene med Olivia for å besøke Henrik. Men på grunn av at han har den jobben som han har, er det jeg som har ansvar og får mesteparten av arbeidet som kommer med småbarn. Jeg har tidligere ikke sett et veldig stort problem med det å reise med barn på tur, for de ligger i vognen, sover og spiser. Men nå er Olivia blitt så stor at hun både har egne meninger og et større aktivitetsbehov.

Denne ferien er første gang jeg har merket at ferie ikke lenger er ferie. Det var noen dager som var utrolig slitsomme, og jeg må si jeg lengtet etter et par timer fri… Nå har jeg ikke samme energinivå heller iom at jeg er gravid, og Olivia må jeg ærlig si kan være veldig sta. Men så er hun også den beste lille jenta som finnes, og denne uken, hvor jeg har sett henne utrolig lite pga omstendighetene rundt operasjonen, så har jeg savnet henne helt ekstremt mye. For selvom det kan være tøffe og slitsomme dager som småbarnsmor (og nesten litt alenemamma) ville jeg aldri vert uten! Så det jeg egentlig prøver å si er, det er lov å ønske seg fri av og til, for å være mamma er slitsomt selvom barnet ditt er øyenstenen din!

Her kommer et utrolig dårlig bilde av meg og mini me!

På mandag er det faktisk ut på tur igjen, for da skal jeg og Olivia til Berlin å se Henrik og brødrene løpe i EM! Jeg reiser ikke alene denne gangen, hele familien Ingebrigtsen er med, mine foreldre og min gode venninne Mari skal være med. Det kommer til å bli veldig kjekt å få heie på favoritten min igjen og i tillegg ser jeg frem til å utforske en ny by!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s