Berlin dag 1

Nå har jeg, Mari, Olivia, mor og far trasket rundt i Berlin i ganske mange timer og jeg må si at jeg er ikke super imponert… Det skal nevnes at temperaturen er drepenes 35 grader i skyggen og himmelen har vert uten skyer hele dagen!

Vi tok toget inn til Alexanderplatz for å kikke i butikker og finne en kul pub/café å sette oss på men dette viste seg å være vanskeligere enn antatt. Vi var inne på et stort kjøpesenter, Galeria, litt typisk La Fayette i Paris viss noen kjenner til dette? Tålmodigheten var ikke på topp i varmen så vi fikk ikke sett oss skikkelig om egentlig… Men viss noen har tips til litt mer oversiktelige gater å gå i, evt kan si om vi bare var i feil retning/burde fortsatt å gå, så tas det i mot med stor takk for vi har fortsatt noen dager igjen her.. Oliv fikk forresten velge en bamse idag, og den hadde akkurat samme kroppsfasong som jeg har for øyeblikket…

Olivia ligger for øyeblikket og sover på hotellrommet. Hun klarte ikke å sovne i varmen ute så hvilen ble en smule sen, men bedre nå enn aldri. Kveldene blir som regel litt sene når vi er på tur uansett.

Henrik er på hotellet sitt og lader opp til i morgen, for da er det forsøk på 1500m og vi gleder oss i hjel! Det blir en spennende dag, alle tre guttene er i hvert sitt heat så det i morgen blir det 3 ganger så mange nerver! Jeg håper dere blir med å heier samme hvor hen dere er i verden!

Nå skal jeg slappe av en liten stund før Olivia våkner og vi skal ut å spise. Jeg tviler på at vi får sett noe til Henrik i dag da forsøket er i morgen formiddag, men vi får se hvordan kvelden blir når den tid kommer.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s