Overraskelse!

Nå er vi i Berlin! Reisen gikk utrolig fint og Olivia var i et veldig godt humør. Vi kom til hotellet i seks tiden i går kveld, slappet litt av og fikset oss til middag. Henrik sa han skulle komme inn å hilse på etter vi hadde spist så jeg pushet på slik at vi skulle være ferdige til han kom til hotellet. Jeg må inrømme at jeg ble litt irritabel når ting ikke gikk så fort som jeg ville, for jeg var redd vi ikke skulle få se han viss vi ble sene, men plutselig så sto han der! Da hadde han satt seg i en taxi og bestemt seg for å spise middag med oss i stedet! Olivia ble jo i ekstase!

Det hørres kanskje litt rart ut, men selv om vi er i samme by så er det ikke en selvfølge at vi får se hverandre. Fokuset skal jo ligge i EM, og vi kan bli en liten distraksjon viss vi er sammen hele tiden. Jeg var egentlig forberedt på å gå hverfall til onsdag etter forsøksheatet på 1500m før det ble tid til oss. Men det var så godt å se han, og klemme han og se hvor glad Olivia er i pappaen sin! Hun løp etter han hele kvelden og ga klemmer i et sett! Det var ikke veldig populært når han måtte dra hjem til hotellet igjen, men på en måte er det godt å se at hun bryr seg nok til å bli litt lei seg når han drar. Han er jo lenge borte om gangen og jeg er alltid litt redd for at hun skal “glemme” litt hvem han er… Denne sommeren har vi vært veldig flinke til å se han selvom han har vært på treningsleir i 8 uker i strekk.

Olivia sov veldig urolig i natt, og jeg brukte vell et par timer på å få henne til å sovne skikkelig i sengen sin. Stakkar Mari som må dele rom med oss! Hun er ikke vandt med småbarn.. Olivia pleier å være nokså flink på tur men det er netter som er verre enn andre, det har jo jeg også. Nå virker hun i hvertfall nokså utslitt for hun sover faktisk enda! Jeg tror jeg skal utnytte det å prøve å fikse meg før hun står opp.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s