1205 skjer det!

Nå er det ikke lenge til forsøket på 1500m starter! Første heat er kl 1205, med min kjære ektemann, Henrik. Målet er jo så klart å komme videre, det vil si de 3 beste i hvert heat pluss de 3 beste tidene. Jeg og Olivia er klare for å heie som noen galninger. Jeg prøvde å få henne til å heie i går på facetime, men da sa hun konsekvent “heia mamma”… Forhåpentligvis får jeg henne til å heie på pappaen i dag for jeg har ikke tenkt å stille i noen øvelser!

Dagen i dag startet tidlig, for vi vil inn til stadion i god tid før første forsøk. Jeg kjenner jeg sliter med nervene, og det er faktisk litt godt og ha Olivia å henge meg opp i slik at jeg blir litt distrahert i minuttene før Henrik skal i ilden. Etter det følger brødrene etter i hvert sitt heat. Det blir litt av en dag! Tenk å få alle tre i finalen på fredag! Vi skal krysse alt av fingrer og tær, og vi håper at dere gjør det samme!

Følg med kl 1205! Da er det duket for Henrik på 1500m.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s