3 brødre i finalen!

Det. Var. Sykt!

Tenk at alle tre er videre!! Jeg var så nervevrak når Henrik begynte på siste runden, det var nesten sånn at jeg ikke kunne se på hva som skjedde… Når han kom seg inn på 3. plass så trillet tårene uten stopp! Det var en så deilig følelse å se at alt det harde arbeidet har gitt resultater! Nå kan jeg slappe av til fredag, og det skal jeg virkelig gjøre.

Filip hadde jo også et utrolig løp. Gutten datt jo! Men til tross for det så reiste han seg opp, og sprang seg inn på 2. plass og sikret seg finaleplass han også. Hele sandnes-gjengen trodde jo finalen røyk der, for det skulle den jo nesten. Men den mannen tok utrolig nok igjen feltet og nå skal vi få se om han beholder europamester tittelen eller ikke!

Til slutt var det lillebror som stod klar. Løpet hans gikk jo knirkefritt og Jakob hadde null problemer med å komme seg til finalen han heller! Tenk det, alle tre! Vi kan faktisk drømme om tre stk Ingebrigtsen på pallen, ganske urealistisk, men herregud så sykt at det kunne skjedd!

Jeg har faktisk løpt litt i dag jeg også. Vi stod utenfor stadion da to velkjente fjes dukket opp et stykke lenger borte. Jeg og resten av gjengen satte i en spurt for å nå de før de var borte igjen, og jeg og Oliv fikk kysse litt på Henrik!

Det har vert en varm dag og Olivia klarte ikke mer på toget så nå ligger hun i vognen og skal ta seg et par timer søvn, før vi tenker å stikke bort til Henrik å feire litt!

Hvem tror du vinner på fredag?

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s