Family time

I går kveld fikk vi en herlig kveld sammen med Henrik. Kun mamma, Oliv og pappa. Det var en utrolig deilig kveld å få for oss selv. Forsøket gikk supert og nå kunne vi endelig senke skuldrene ett lite øyeblikk.

Vi gikk og spiste på en liten italiensk restaurant i nærheten av hotellet til Henrik og de serverte utrolig god mat. Henrik og Olivia gikk for pizza, mens jeg prøvde meg på pasta med laks. Det var veldig godt alt sammen, og Henrik fikk litt tid med jenta si.

Øyeblikk som det, selvom det bare er snakk om en rask middag, betyr så mye! Det er så godt å se han sammen med Olivia, og så godt å kunne holde litt rundt mannen min! I dag skal vi i Berlin Zoo og Akvarium! Det tror jeg Olivia kommer til å like veldig godt. Så får vi se om det blir noe Henrik-tid i dag eller ikke.

Lite suss til pappa :*

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s