PAFF

Jeg bøyer meg i hatten for Jakob som blir europamester i en alder av 17 ÅR?!! Det skal ikke være mulig, gutten er ikke jordisk… Gratulerer så utrolig mye!

Men nå, Henrik, jeg er så ekstremt stolt av han. For en mann! For en utøver! Han har jobbet så utrolig hardt for dette og kommer inn på den litt sure fjerde plassen, men jeg er så fornøyd med kvelden. Henrik, du er en maskin og i morgen er du klar igjen, å da skal du kjempe om gullet igjen! Du vett du kan ta det, og jeg vet du kan ta det. Vi skal heie like sterkt i morgen, og håper det når helt til topps! Jeg er uansett så imponert!

Heia Norge!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s