Sightseeing med pappa

Henrik ringte oss da vi var i dyreparken i går fordi han hadde lust å få til et lite møte. Vi dro derfor alle sammen til Brandenburger Tor for å få noen timer med han. Vi fikk da også squeezet inn litt sightseeing! Det er jo litt av et syn, og enda kjekkere nå vi får dele det med mannen i vårt liv!

Vi fikk også tatt oss en liten matbit på en restaurant i nærheten før Henrik måtte vende nesen hjem igjen for å rekke trening nr. 2. Stakkar Olivia sovnet pa vei til å møte han, og våknet knappe 5 minutter før han måtte dra igjen. Det tok ganske lang tid og en stor porsjon iskrem for å få henne i godt humør igjen. Det er jammen ikke lett å forstå hva som foregår når du er så liten og pappa forsvinner hele tiden. Noen ganger er han bare borte i et par timer, mens andre ganger er han borte i 8 uker! Jeg gleder meg til hun er stor nok til å forstå hva pappa gjør, og hvorfor han er så mye borte… Denne gangen var det hvertfall ikke mange timene han forsvant, for han klarte å få til en sen middag sammen med oss også. Det tror jeg Olivia satte pris på, for hun ga et stor smil når hun så han igjen.

Nå skal vi ut å vindusshoppe litt før den store finalen på 1500m i kveld! Vi er så spente alle mann!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s