Søvnløs natt

Jeg slet så utrolig mye med å sovne i natt. Jeg husker at da jeg endelig sovnet så drømte jeg at jeg var med i en konkurranse å skulle prøve å få tak i en premie… Det er ikke akkurat vanskelig å forstå hva det er som har påvirket fantasien min i går, for i dag er det jo duket for finale på 1500m og min kjære husbond skal kjempe om medalje mot to brødre og noen andre! Jeg kjenner nervene begynner å komme, og tror nesten jeg er mer nervøs enn det Henrik er akkurat nå! Jeg har jo fått sett alt som har blitt ofret, og gjort for at han skulle komme der han er nå, og det er faktisk helt utrolig at han står på finalen i EM ette den utrolig harde opptreningen etter operasjonen i fjor. Jeg håper så inderlig at det går veien for Henrik! Han fortjener det mer enn ord kan beskrive.

Starten går kl 2150, og jeg oppfordrer alle til å sette seg ned foran TVen eller hva det skulle være, og bli med å heie frem de norske guttene våre.

Nå må jeg slutte å skrive for jeg kjenner tårene komme, hahah, la oss skylde på gravidhormonene!

Masse lykke til til alle tre!!!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s