Henrik og Jakob!

Heregud for en kveld! Det er noe av det beste jeg har opplevd noen gang. Jeg er så stolt av min fantastiske mann! Jeg skrek til stemmen brast, å gråt til det var tomt. Det var så sykt fortjent å jeg ble så glad på hans vegne. Alle timene og oppofrelsene har vært verdt det. Henrik skal få fortsette med dette så lenge han vil, for å se han levere sånn, og se reaksjonen hans, det betyr alt! Det ble sølv i går, men han er gullet mitt.

Og Jakob finnes det jo ikke ord for. 17 år og europamester på to distanser! Det burde ikke være mulig. Det kommer til å bli spennende å følge begge i årene som kommer nå!

Vi feiret guttene til langt på natt, og jeg og Oliv var så heldige å fikk bli hos Henrik hele natten! Olivia som kjempe godt, men vi har vell egentlig ikke sovet noe i det hele tatt. Vi feiret i klassisk Børkja Ingebrigtsen stil med McDonalds og Netflix. Jeg og Olivia sitter allerede i taxi på vei til flyplassen! Vi får dessverre ikke sett medaljeseremonien for hele familien har booket tidlig fly i dag… Billettene var ekstremt dyre å endre, så vi måtte se oss nødt til å dra nå. Det er litt surt, jeg skulle gjerne vært der. I tillegg må Henrik bli igjen et par dager, selvom han egentlig skulle være med oss nå. Jeg har gledet meg veldig til å ha han hjemme igjen, men vi skal klare et par dager til uten. Nå sovner lille Olivia allerede, og vi må få sjekket inn.

Snakkes!

1 thought on “Henrik og Jakob!”

  1. Gratulerer så mye med mannen Liva. Fantastisk flott løp av begge gutta, å så fortjent. Så koselig at dere fikk være sammen før dere skulle dra.. God tur hjem, å kos dere masse når mannen kommer hjem.
    Flott og rørende intervju av deg etter løpet. 💕

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s