Klar for flere løp

Nå har Olivia lagt seg, og Norge har tatt enda en medalje i dette Europamesterskapet! Gratulerer til Karoline med bronse!

Jeg og Olivia har hatt en rolig dag, og gleder oss til å hente Henrik på flyplassen i morgen. Jeg har også brut litt av kvelden til å forberede meg på de neste sesongene til Henrik. Jeg er overbevist om at han bare kommer til å bli bedre, og har nå en “lykke jakke” haha.

Her skal jeg skrive alt av medaljer, personlige rekorder og store bragder! Hadde litt flaks da vi gikk rundt i Berlin i går ettermiddag, og fant den røde, hvite og blå jakken på forever 21. Perfekt timing!

Nå skal jeg ta meg et avslappende ba, før jeg tar kvelden. Dagen har vert lang til tross for den nesten 3 timer lange hvilen jeg og Olivia hadde tidligere i dag…

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s