Craving

I går fikk jeg skikkelig lyst på sjokoladekake, men da jeg begynte å finne frem ingredienser så hadde vi hverken mel eller sukker… Henrik kom til redningen og kjøpte inn til meg, så i dag fikk jeg lagd meg kake!

Jeg orket ikke å lage noe tidkrevende eller noe som krevde mye arbeid så jeg gikk rett og slett for samme oppskrift som sist, men jeg tilsatte et par skjeer kakaopulver for å få litt ekstra sjokolade i baksten. Oppskriften finner du her.

Jeg valgte enn litt annen oppskrift på krem. I dag byttet jeg melken med espresso for å få litt kaffesmak i kremen. Det ble faktisk veldig godt. Olivia godkjente også!

Jeg hadde kun store former, men halverte oppskriften så kaken ble nokså tynn. Jeg skjærte derfor ut mindre sirkler for så å legge de opp på hverandre, med krem i midten.

Så kjøpte jeg noen nedprisete jordbær som faktisk var veldig gode, og dekorerte litt med disse! Jeg er egentlig ikke noen kakemons men er man gravid så kommer det litt søtsug av og til!

Nå skal jeg spise litt mer av denne sjokoladedrømmen. I morgen tenkte vi forresten å avsløre kjønnet på den lille. Stay tuned.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s