Gravid uke 21

I dag er jeg 20+0, det vil si at jeg går inn i uke 21 av svangerskapet! Jeg er halvveis!! Jeg skal være ærlig å si at jeg føler tiden går alt for sent.. Jeg føler nesten jeg har gått gravid i et år snart!

I slutten av denne uken så skal babyen være på størrelse med en mango! Ca 25 cm og 300 gram.

Magen er så ekstremt stor nå, og jeg føler helt ærlig at ingen klær ser fine ut på… Det eneste plagget jeg føler jeg kan gå i er figurnære kjoler! Men altså jeg er utrolig heldig som får gå gravid, og kan gå gravid, det er jeg evig takknemlig for!

Denne graviditeten er huden min i tillegg super sensitiv! Jeg har hatt en uvane med å sovne med sminke, men jeg har aldri fått uren hud av det før nå! Hver kveld nå må jeg fjerne sminke, rense og bruke fuktighetskrem for å unngå røde prikker i hele fjeset… Nå har jeg endelig fått det under kontroll med noen fantastiske produkter fra Sensai og Ole Henriksen da!

Når det kommer til babyen virker alt veldig fint. Den sparker som en gal nå, og ligger plassert slik at alle spark går rett i blæra så det blir kortere mellom dobesøkene for hver dag som går… Henrik fikk kjenne det første sparket for et par dager siden, og det var veldig koselig å dele det med han. Jeg har ikke latt noen andre kjenne enda for jeg ville han skulle få være den første. Han går glipp av så mye når han er borte, så jeg tenkte at det kunne han få oppleve først.

I går var jeg på ultralyd på sykehuset. Jeg skulle egentlig hatt time litt tidligere i sommer, men endret det slik at min kjære kunne bli med. Iom at det var planleggingsdag i barnehagen så fikk Olivia også være med. Jeg tror ikke hun helt forsto hva det var hun så på, men hun fikk vertfall sett babyen. På timen fikk vi bekreftet termin. Henrik var skikkelig bekymret for at vi skulle få veldig tidlig januar for å risikere å få i desember igjen, slik som Olivia! Han synes så synd i henne som aldri får en helt egen dag, og for at hun alltid kommer til å ha bursdag i juleferien. Men heldigvis ble termin 07.01! Så vi har en ukes wiggleroom. Olivia var en uke på overtid, så det kan hende at denne babyen blir det også. Vi krysser hvertfall fingrene for nyåret.

Vi fikk også vite kjønnet når vi var der. Vi fikk jo egentlig vite det for lenge siden, men det er liksom ikke 100% sikkert før denne ultralyden så det var jo litt kjekt å få bekreftet eller avkreftet det.

Jeg begynte å leke meg litt med kaken i går å tenkte derfor å gjøre en liten gender reveal i kveld, sammen med Olivia. Men frem til da, hva tror dere det blir?

Nå skal jeg ta meg en times hvil mens Olivia sover. Jeg har vært utrolig trett dette svangerskapet, men det er nok fordi jeg har en energisk 1,5 åring som løper overalt!

Snakkes!

1 thought on “Gravid uke 21”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s