Gutt eller jente?

Først og fremst. Gratulerer til min fantastiske mann med NM-gull på 5000m! Det var veldig gøy å se på. Vi heiet inne på Leos lekeland i dag. Henrik kommer forresten også hjem i kveld i stedet for søndag, så det blir veldig kjekt å få helgen sammen nå!

Men til noe helt annet. For noen uker siden nå hadde jeg tidlig ultralyd hvor vi fikk se en liten gutt i magen min! Det var veldig kjekt å høre at vi skulle ha en av hver, men så er det sånn at ultralyd så tidlig ikke alltid stemmer.

I går var vi på sykehuset for å sjekke alt og få den terminen vi skal forholde oss til resten av svangerskapet. Da dobbelsjekket de også kjønnet. Så for the big reveal. Jeg bakte jo kake i går, og jeg klarer ærlig ikke dy meg når jeg kommer på ting jeg vil prøve… så det ble en overraskelse i midten.

(Kjønnet blir altså avslørt i kaken!)

Jeg ser i ettertid at jeg burde skjært større stykke, og droppet kremen i midten slik at de falt mer ut… Vi gleder oss sånn! Og jeg tror Olivia kommer til å ha masse glede av dette!

Snakkes!

3 thoughts on “Gutt eller jente?”

  1. Gratulerer så mye til dere alle 💟

    Men er det ikke litt spesielt å ta feil m.h.t kjønn den her veien? – Jeg mener.. At det viser seg å være noe der som en ikke så første gangen, er jo lett å se er fort gjort, men her må de jo først ha sett noe som så er blitt borte..(?) 🤔😅😅

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s