It’s a boy, no wait It’s a girl?

Både jeg og Henrik ble ganske overrasket når vi var på ultralyden å så en jentebaby! Vi var så overbevist fra sist gang at vi ikke trodde det var gutt, vi visste at det var gutt! Det ble egentlig ganske morsomt, for vi ble skikkelig tatt på senga. Nå sitter vi her uten navn, og en kasse med gutteklær vi har arvet fra nevøene mine! Vi hadde nemlig bestemt guttenavnet for lenge siden, men har ingen anelse, eller foreløpige alternativer til jentenavn engang. Kom gjerne med forslag!

Jeg hadde blitt like glad for begge utfallene, men det er noe med å få en jente til som jeg ser veldig frem til fordi Olivia og den nye babyen kommer til å være så utrolig nære i alder! Jeg tror de kommer til å ha masse glede av hverandre.

Et veldig positivt aspekt med dette er hvor mye billigere det plutselig blir å få en til baby, nå som vi egentlig har alt av klær og sko. De deler jo også årstid, så vi kommer til å ha alt av størrelser til rett tid.

Jeg må jo innrømme at nå som jeg har hørt begge deler så er jeg veldig usikker nå! Tenk viss de tok feil denne gangen? Det kan godt hende at vi tar en ultralyd til bare for å være sikker. Jeg hadde nok ikke syns det var veldig kult å finne det ut rett etter fødsel viss det var feil! Ikke at jeg vil ha det ene over det andre, men av praktiske årsaken vil jeg helst vite hva det er før babyen kommer.

Vi gleder oss vertfall masse til det nye tilskuddet kommer! Nå når Henrik er på treningsleir kan vi ha skikkelig jentekvelder og kvadratturer! Haha det blir kos! Jeg må begynne å finne frem barbie-filmene også snart.

Snakkes!

9 thoughts on “It’s a boy, no wait It’s a girl?”

  1. Mange fine navn.

    Regner kanskje med at Olivia er etter liva, så hvis dere vil ha noe litt likt Henrik kanskje Henrikke , Rikke, Henriette.
    Ellers synes jeg personlig Lilja, Ea, Kornelia, Selma, Sofie

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s