Leos lekeland

I går hadde vi en utrolig kjekk tur til Leos lekeland. Det var første gang for både meg og Olivia. Jeg har egentlig trodd det var for litt eldre barn enn Olivia, men det var egentlig midt i blinken! Jeg måtte jo så klart bli med henne rundt omkring, men det var jo like gøy for meg.

Hun kose seg stinn i hjel sammen med meg, onkel og tante. Vi var der i over to timer, og samtlige synes faktisk at det var alt for tidlig å gå hjem igjen. Det blir nok flere turer der. Henrik ville også ha vært med, men det er nok ikke veldig lurt i sesong. Når det er så mange barn som løper rundt omkring sånn så er det veldig stor risiko for å bli syk/forkjølet. Jeg merker jeg er ekstremt påvirket av familien her, for jeg brukte Antibac hele dagen og når vi kom hjem igjen ble alle badet eller dysjet og klærne kastet til vask. Det høres nok ganske ekstremt ut, men guttene kan faktisk risikere å ødelegge hele sesongen viss de pådrar seg noe nå.. derfor blir det tatt forhåndsregler!

Men nå skal vi nyte lørdagskvelden sammen!

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s