Barnas dag

I går tok jeg og Henrik med oss Olivia og de minste søsknene til Henrik med oss på barnas dag hos SV betong. Det er en veldig koselig tilstelning med massevis av aktiviteter for ungene, mat og snacks, trylleshow og loddtrekning med premier. Olivia fikk sitte i gravemaskinen sammen med Henrik, og kjøre på firehjuling! Det var også et hoppeslott der som Olivia koste seg masse på.

Jeg og Henrik prøvde også firehjulingene. Han måtte selvsagt få de til å gjøre hans raskere, så Henrik kjørte rundt som en gal, mens jeg tok det i et litt roligere tempo haha.

Nå har jeg lagd vaffelrøre, og mens den står å sveler skal jeg og ungene lage hytte fikk jeg nettopp beskjed om.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s