Søndag

Det er så godt å ha mannen hjemme! I dag har vi hatt en skikkelig fin søndag. Henrik sprang ut tidlig og kom tilbake til vafler. Vi fikk besøk av en kompis og ungene hans så Olivia fikk leke massevis! Vi spilte stigespill, jeg vant, endelig noe jeg slår Henrik i! Haha, det er ikke en lang liste… Også lekte vi litt gjemsel med ungene.

Det tok ikke lang tid etter første besøket gikk før vi fikk nye gjester, og Olivia fikk leke med søskenbarna sine. Det har egentlig vært fullt kjør hele dagen, men det har bare vært kos og jeg tror Olivia sover godt i natt.

I morgen er det tid for studier igjen. Jeg begynner på 3. året i lektorstudiet nå viss noen lurte. Nå tenker jeg å gjøre alt klar for morgendagen før jeg og Henrik tar kvelden for i dag.

Snakkes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s